fbpx

Благотворително щафетно бягане в Борисова градина

Благотворително щафетно бягане ще се проведе на 19.06.2019 година в парк Борисова градина в град София. В щафетата участват смесени отбори, а дължината на трасето е три километра. Инициативата се провежда сред клиентите и партньорите на Идънред България, а със средствата ще бъде финансирано реновиране на детска площадка на територията на град София.

 

Като отговорна пред обществото компания, Идънред България ежегодно избира каузи и проекти със социална насоченост, които да подкрепи. Тази година избраха да подкрепят нас чрез организирането на благотворително щафетно бягане сред своите клиенти и партньори. Идънред има традиции в подкрепата на различни социално отговорни инициативи, като за пръв път организира благотворителна щафета. Проектът се изпълнява в два етапа – след проведената щафета, събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на материали и реновация на детска площадка в град София.

 

Ние имаме много вътрешни инициативи на групово ниво през годината, с които насърчаваме движението, спорта и здравословния начин на живот. Този път искаме да пренесем добрите практики и сред нашите партньори.” – коментира Меди Бенбугера, изпълнителен директор на Идънред България.

 

Дете игра в парк

 

Партньори на събитието са 5kmrun и екипът на Kidz Welcome, съвместно с които ще бъде реновирана детската площадка. Събитието е съобразено с необходимите изисквания за безопасност и с кратката си и сравнително лека дистанция предоставя възможност на любители-спортисти също да се включат.

 

За повече информация: https://www.edenred.bg/blog/edenred-run.html


Кои са Идънред България и защо ни помагат?

Идънред България е водещ оператор на ваучери за храна и други социални придобивки. Вече повече от 15 г. компанията улеснява ежедневието и подобрява благосъстоянието на служителите в България, като помага на своите корпоративни клиенти да мотивират служителите и партньорите си чрез лесни за употреба решения. Компанията е част от едноименната международна компания, оперираща в 45 държави по света.

Коментари и ревюта

2 коментара