fbpx

Обновяване детска площадка с Идънред България

Здравейте, аз съм Алекс от екипа на Kidz Welcome искам да ви разкажа за инициативата, която ни вдъхновява в момента.

 

Като творец аз знам колко хубаво е да започнеш отначало. Приятно е да няма нищо пред теб и да имаш пълната свобода да отпуснеш въображението си.

Страхотно е да създадеш нещо ново. To ни дава силна енергия, оптимизъм и ни освежава.

 

Но това, което ни прави истински стабилни е запазването на вече създаденото. Съхраняването на постигнатото.

Да довършваме нещата, които сме започнали, да реализираме идеите си.

Същото се отнася и за средата около нас. Затова ние от Kidz Welcome желаем да положим усилия да съхраним вече изградените  детски площадки. Да се разделим с увехтелия им вид и полъха на отминали времена, и да ги подготвим за настоящето.

Като организация, ние от Kidz Welcome не просто търсим да създадем нещо ново, като единствения по рода си сертификат за обслужване на родители и техните деца, но търсим и да запазим вече постигнато.

 

Идънред България ни дава възможност да направим дори повече. Със средставата от организираното от тях благотворително щафетно бягане, сред техните клиенти и партньори, ще можем да реновираме площадка в София.

 

Бягането ще се проведе на 19.06.2019г. в парк Борисова градина в гр. София. Всеки от четиримата състезатели в отбора трябва да пробяга общо три километра, разделени в две обиколки. Щафетата се организира съвместно с 5kmrun и спазва всички изисквания за безопасно провеждане.

Автор: Александра Илиева

Комуникационен и творчески директор Kidz Welcome

…или просто Алекс

Коментари и ревюта

Няма коментари